yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Zwangerschapsyoga

Tarief: individuele sessie 60 EUR duur 75 min.
Locatie: Mintaka, Bremstraat 30, 1981 Hofstade.

Zwangerschapsyoga helpt je om zonder dwang de komst van het nieuwe leven voor te bereiden. De oefeningen en ademhalingstechnieken die we samen zullen doen, zullen je helpen als voorbereiding op de bevalling. Yoga tijdens de zwangerschap is goed voor je lichaam en geest én voor de baby.

Je zal je zwangerschap nog bewuster meemaken met meer aandacht voor je innerlijke kern, tijdens het yoga-uurtje kan je al je eventuele zorgen of stress van je af laten glijden en zo kom je dichter bij jezelf en je baby te staan. Jouw emoties, die vrij hevig kunnen zijn als je zwanger bent, zul je beter kunnen kanaliseren. Door bewust te ademen, te bewegen en te ontspannen ondersteun je je lichaam en geest bij de veranderingen die je doormaakt tijdens de zwangerschap en zo kan je je beter voorbereiden als aanstaande moeder op de bevalling en het leven als mama.

Je creëert rust en geborgenheid, je leert je lichaam beter kennen, waardoor je elke dag meer en meer van je zwangerschap zal genieten.

Op aanvraag kunnen deze sessies individueel gevolgd worden met aanvullend een ontspannende reiki behandeling of massage.

Praktische info:
Gemakkelijke kledij is wenselijk en breng ook een kussentje en een dekentje mee.
Matjes zijn ter plaatse beschikbaar.

Wens je een zwangerschapsyoga-sessie te boeken? Stuur een email naar info@mintaka.be.