yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een prachtige ervaring maar toch kan het zijn dat we soms zo vermoeid zijn tijdens deze zwangerschap.

Het dagelijkse leven gaat zijn gangetje maar jij lijkt soms op een rollercoster van emoties te zitten. Je maakt zo veel veranderingen door, niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel kan het een bewogen periode zijn in je leven.

In deze periode waarin je zo gevoelig bent, is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen of om je te laten verzorgen. Een zwangerschapsmassage is een moment van rust voor jezelf en de baby. Deze zachte massage kan helpen de fysieke ongemakken te verlichten maar vooral je stress te laten afvloeien. Je kan van deze zwangerschapsmassage op elk moment tijdens je zwangerschap genieten.

Het masseren van zwangere vrouwen zorgt voor minder vroeggeboortes en minder complicaties.

Wens je je partner te betrekken in deze behandeling? Dat kan, ik leer je partner de technieken aan van de zwangerschapsmassage zodat jij ook thuis in je vertrouwde omgeving kan verwend worden.

Met eenvoudige massagetechnieken kan je vaak al heel veel voor je partner betekenen.

Na de bevalling heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen en kunnen nog een hoop klachten bestaan zoals spier- en gewrichtspijn, ook hormonale schommelingen kunnen zich voordoen.

Een kind vraagt vaak het uiterste van je om je te organiseren, het wijzigt je ritme, je nachten zijn onderbroken en voor je het weet, moet je weer aan het werk. Slaaptekort en vermoeidheid brengen je gezondheid en je goed gevoel in het gedrang. Het is belangrijk om ook tijdens deze periode goed voor jezelf te zorgen. Een postnatale massage is een uitstekende manier om alles even los te laten en tijd te nemen voor jezelf.

Tarief 70 EUR - duur sessie 60 min.

Boek nu!