yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Workshop holistische massage van de voet en de voetchakra's

Wanneer? Dinsdag 26 mei van 10u tot 16u
Waar? Mintaka, Bremstraat 30, 1981 Hofstade
Tarief: 155 EUR, inschrijving via info@Mintaka.be

In deze workshop leer je een volledige en holistische voetmassage te geven, alsook de chakra's op de voetzool te masseren.

Goed gegrond staan we stevig in het leven. Onze voeten dragen ons elke dag en verdienen dan ook de nodige aandacht en ontspanning. Een ontspannende voetmassage activeert het natuurlijk genezingsproces door de energiedoorstroming van het lichaam een extra impuls te geven, tevens brengt een holistische voetmassage onze geest tot rust. De voet weerspiegelt immers ons volledig lichaam.

Je krijgt een praktisch cursusboek mee naar huis, alsook filmmateriaal. Na goede voltooiing van de cursus ontvang je het certificaat van "holistische voetmassage & voet-chakramassage".

De personen die een stapje verder willen gaan, kunnen achteraf de opleiding voetreflexologie volgen. Indien je inschrijft op de voetreflexologie-opleiding én de cursus holistische voetmassage krijg je een combinatievoordeel.

Om je inschrijving definitief te maken stort je het tarief van 155 EUR op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22 met vermelding "holistische voetmassage cursus 26 mei".

Van harte welkom! Namasté, Nancy

Take a moment to follow and like my fb page: https://www.facebook.com/www.mintaka.be/