yoga, meditatie en ontspanningstherapie

"Stilte verlicht je levenspad"

Gedreven door mijn respect voor elk individu en integriteit streef ik naar het aanbieden van een gerichte therapie en behandeling op maat.
Als relaxatietherapeut en yogadocent sta ik voor een persoonlijke en holistische aanpak en laat ik u graag kennismaken met de kracht van uw eigen geest.

Iedereen wist dat het niet kon, tot er iemand kwam die dat niet wist ... en het gewoon deed. "Energie volgt de geest!"

In het leven is het belangrijk dat jij je als individu goed voelt en dat je je kan blijven ontwikkelen. Vaak leiden verschillende factoren en stressoren, privé en/of professioneel, tot spanningen die nefast zijn voor jezelf en je omgeving.

Mijn jarenlange ervaring en brede kennis op gebied van biorelaxatie, psychotherapie, meditatie, yoga, ademhaling- en ontspanningstherapieën laten mij toe jou op een eclectische manier bij te staan. Dit wil zeggen dat ik intuïtief verschillende denkvormen, behandelwijzen en emotioneel lichaamswerk zal versmelten om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen en je terug in verbinding te stellen met je innerlijke rust.

Als Reiki Master geef ik energetische healings die je kunnen ondersteunen in het leven met Chi. Energie of Chi, bezit een sterke helende kracht. Chi is de basis van onze gezondheid en ons immuunsysteem is afhankelijk van de vrije doorstroming van Chi.

Door verscheidene gebeurtenissen in mijn leven, sta ik sinds een aantal jaren meer en meer stil bij het leven en heb ik ook veel meer stilte toegelaten in mijn leven. Rustmomenten ingebouwd in plaats van de automatische piloot alles te laten besturen. Ik hou me sindsdien bezig met alles wat zelfontplooiing en zelfontwikkeling ten goede komt.

We worden allemaal geboren met een open hart, maar we sluiten dit hart vaak naarmate we opgroeien en volwassen worden, als een muur van bescherming tegenover onze omgeving en tegenover onszelf. Ik heb de bewuste keuze gemaakt om mijn hart opnieuw te openen ...