yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Reiki Master

Het pad naar het Reiki Masterschap ... Als de leerling er klaar voor is, daagt de meester op.

Als Reiki Master ingewijd in de Reiki-leer volgens de traditionele methode van Dr. Usui, volgens de afstamming van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Furumoto, Viviane Gillis en Ingrid Carpentier, begeleid ik jou van Reiki beoefenaar naar het Reiki Masterschap.

De opleiding spreidt zich uit over 20 uren die ingedeeld worden na samenspraak. De uren worden ingevuld met persoonlijke opleiding en begeleiding met betrekking tot Reiki principes, healings en symbolen, yoga en meditatie. Het heeft echter niet alleen met tijd te maken, maar vooral met de intensiteit waarmee jij de opleiding zal doorlopen. Reiki is werken met mensen en hoe meer jij met Reiki werkt des te meer werkt Reiki met jou.

Vooraleer je de opleiding tot Reiki Master kan volgen en ingewijd kan worden als Master dien je natuurlijk eerst de opleiding en inwijdingen van de Reiki 1 en 2 graad te hebben gevolgd en ontvangen.

De opleiding tot Reiki Master brengt je naar een hoger mentaal bewustzijn, het is een leerrijke ontwikkeling van je emotioneel en spiritueel lichaam. Waardigheid, standvastigheid, vriendelijkheid en dankbaarheid staan centraal in deze opleiding om je tot een eerbiedige Reiki Master te kunnen ontplooien. Als Reiki Master plaats je de verantwoordelijkheid bij jezelf of buiten jezelf naar gelang de juiste inschatting van de gebeurtenissen. Je leeft en leert werken met je 6de aardse zintuig en je 7de spirituele zintuig. Als Reiki Master ben je in balans en is er een evenwichtige en bruisende energie doorstroming aanwezig in alle chakra's. De Reiki Master opleiding legt de zwaartekracht op de waarden en normen volgens Dr. Makao Usui, de grondlegger van Reiki.

Als Reiki Master mag je eveneens cursussen en inwijdingen voor de Reiki graad 1, graad 2 en Mastergraad organiseren. Het traject tot Mastergraad houdt in dat je ook in deze gesteund en gecoacht wordt. Het cursus materiaal voor de drie graden krijg je ter jouwe beschikking om zelf je eigen cursussen in te vullen, naar keuze en wens.

De Master-kandidaat betaalt voor dit traject met inwijding en Reiki Master certificaat, alsook cursusboeken van de Reiki 1 en 2 en Mastergraad een bedrag van 960 EUR.

Indien je deze Master graad opleiding wenst te volgen mag je contact met me opnemen.