yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Reiki cursus graad 1 op zaterdag 25 januari van 10u tot 16u

Cursus REIKI graad 1
Duurt één dag van 10u tot 16u, je kan kiezen tss twee data:
zaterdag 25 januari 2020 of vrijdag 3 april 2020.

Voor wie?
Voor iedereen!
We gaan in de praktijk onszelf behandelen en elkaar, ook de stoelbehandeling komt aan bod.

Wat is het?
"Reiki" is een Japans woord en bestaat uit twee delen:
"REI" betekent universeel
"KI" betekent energie
Via de handen wordt er energie, heling en ontspanning doorgegeven.

Als Reiki Master ben ik ingewijd in de Reiki-leer volgens de traditionele methode van Dr. Usui, volgens de afstamming van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Furumoto. Deze Reiki cursus hanteert zodoende het basis Usui Reiki-systeem volgens de oprichter Dr. Mikao Usui.

Wat leer je?
Reiki kent 3 graden.
Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, elke graad verdiept zich in het toepassen van de Reiki-energie en het leven volgens de Reiki principes.

De 1e graad Reiki biedt jou de mogelijkheid jezelf en anderen met Reiki te behandelen, waarbij een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt.

Tijdens de Reiki cursus graad 1 wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is en vooral wat het voor je kan doen. Verder leer je de basis handposities om jezelf te behandelen en de handposities om anderen een Reiki behandeling te geven. Ook word je aangeleerd de Reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen.

De Reiki cursus graad 1 wordt afgesloten met jouw inwijding en een certificaat.
Na het volgen van de Reiki cursus graad 1 mag je starten met Reiki therapie te geven aan mensen in je omgeving of aan klanten, indien je start met een Reiki-praktijk.

Waar?
Bremstraat 30, 1981 Hofstade

Inschrijven?
info@mintaka.be

Om je inschrijving definitief te maken stort je het tarief van 155 EUR op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 met vermelding van je naam, Reiki graad 1 en datum van de cursus. 

Van harte welkom! Namasté, Nancy