yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Reiki behandeling voor kinderen

Reiki kan ook voor kinderen heel ontspannend en nuttig zijn. Onze kinderen moeten alsmaar meer presteren en staan soms onder druk. Een kind vindt niet altijd de juiste middelen om zich van deze stress los te maken. Als ouder voel je echter instinctief aan dat er met je kind iets aan de hand is.

Een totale ontspanning door middel van reiki brengt je kind volledig tot rust en herstelt de balans tussen lichaam en geest waardoor je kind alle indrukken van de dag kan verwerken en loslaten.

Regelmatige ontspanning op een dieper niveau helpt het kind bij het verwerken van leerstof, kan gunstig zijn voor een betere nachtrust en verhoogt de concentratie. Ervaart je kind moeilijkheden bij sociale vaardigheden of heeft het weinig zelfvertrouwen, dan kan reiki hulp bieden. Bij hoogsensitieve kinderen worden hun emoties beter gekanaliseerd en op die manier komen ze tot rust.
Deze behandeling heeft een positief effect op de bloedsomloop, de spijsvertering (buikpijn), het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

De mogelijkheden om onze kinderen in stilte te laten ontspannen liggen binnen handbereik. Het is als ouder dat wij deze ontspanning kunnen aanreiken aan het kind.

Denk je dat je kind baat heeft bij een reiki behandeling ? Vraag gerust meer informatie.
Een reiki behandeling is individueel, al dan niet in aanwezigheid van een ouder.

Tarief: 55 EUR - duur sessie 55 min

Boek nu!