yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Opleiding voetreflexologie 5, 6 en 13 maart

Wanneer?
* donderdag 5/3 en vrijdag 6/3 van 10u tot 16u
* vrijdag 13/03 van 10u tot 15u
Tarief: 290 EUR

Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om innerlijke rust te ervaren. Het werkt pijnverlichtend, preventief en ontspannend. De therapie werd al meer dan 4000 jaar geleden toegepast in China en India, alsook later bij de Inca’s en de Maya’s.

In deze opleiding leer je de voetdrukpuntgrepen uit te voeren. Deze zones staan in verbinding met organen, spieren en wervels van het lichaam. Het woord ‘reflexie’ staat voor ‘spiegel’: de voet weerspiegelt ons hele organisme.

De opleiding heeft een praktisch en een theoretisch gedeelte. In het praktische gedeelte wordt jou aangeleerd hoe je een volledige en holistische voetreflexologie behandeling uitvoert en over kan gaan tot causale diagnosestelling.

Inschrijving via info@mintaka.be.
Je krijgt naast je certificaat (mits een goede voltooiing) tevens een praktisch cursusboek mee naar huis alsook filmmateriaal.

Om je inschrijving definitief te maken stort je het tarief van 290 EUR op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de woorden "opleiding voetreflexologie maart 2020".

Van harte welkom! Namasté, Nancy

Take a moment to follow and like my fb page: https://www.facebook.com/www.mintaka.be/