yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Opleiding kinderyogadocent start 9 oktober

Deze opleiding richt zich tot ouders, begeleiders en leerkrachten.

Niemand wint, niemand verliest!
Ik adem, de aarde ademt!
Ik mag gewoon “zijn”!
Ik oordeel niet!

Deze workshop laat je diepgaand kennis maken met yoga en meditatie als levenswijze. Je zal de moed en inspiratie vinden om kinderyoga aan te bieden en mee te beleven zowel thuis, in groep als in de klas. Als kinderyoga docent leer je niet alleen hoe kinderen zich door yoga beter kunnen concentreren, maar ook welke yogahoudingen geschikt zijn voor kinderen en welke ademhalingsoefeningen je met kinderen kunt toepassen. Je biedt hen de mogelijkheid om rust te vinden in hun soms nu al drukke leven. Hoe leer je kinderen om te gaan met ‘verwachtingen’ en met de druk van presteren? Kinderyoga brengt kinderen dichter bij zichzelf en haalt de groeps- of familieband aan. Tijdens de opleiding Kinderyoga docent krijg je tools aangereikt die ervoor zorgen dat jij leerzame en leuke kinderyogalessen kunt maken. Tevens besteden we aandacht aan hoe je kinderyoga kunt integreren in een klas of groep.

Elke deelnemer krijgt een cursusboek met theorie en praktische illustraties overhandigd.
Na afsluiting van de kinderyoga-docentenopleiding en het uitvoeren van jouw opdracht (korte kinderyogales uitwerken en presenteren), ontvang je het certificaat van “Kinderyogadocent”.

Inschrijving
Tarief 285 EUR
Data:
• vrijdag 9, 16 en 23 oktober, telkens van 10u tot 15u

Gelieve een email te sturen naar Nancy van Mintaka, info@mintaka.be met volgende gegevens:
• Naam, adres, telefoonnr en emailadres van elke deelnemer
• Indien een factuur gewenst is: facturatiegegevens, eventueel bestelbon

Voor alle bijkomende vragen kan u terecht bij Nancy Vanhaesendonck, kinderyogadocent, via email info@mintaka.be of telefonisch 0476/358238.
Om je inschrijving definitief te maken vraag ik je vriendelijk het tarief van de opleiding (285 EUR) te storten op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de woorden "opleiding kinderyogadocent oktober 2020".

Van harte welkom! Namasté, Nancy

Take a moment to follow and like my fb page: https://www.facebook.com/www.mintaka.be/y