yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Mintaka op maat

Organiseer je een feestje of een etentje voor je verjaardag of een andere gelegenheid bij je thuis en wens je eens wat anders? Ga je trouwen en wens je met je vriendinnen samen een spirituele sessie en sacrale dans te beleven alvorens het nieuwe leven tegemoet te treden...?

Ik verzorg samen met je familie en/of vrienden een sessie meditatie of yoga of een combinatie van beiden op aangepaste muziek. Indien yoga je lichamelijk te complex lijkt, kan de meditatie afgewisseld worden met relaxatie-bewegingen. Zachte vloeiende qi-gong bewegingen, spier- en stretchoefeningen door het contra-gewicht van je eigen lichaam en dit alles in een rustige en ontspannen sfeer. Of wens je vitaal te bewegen dan is een sessie Yogadance misschien meer iets voor jou?

Kies je voor een geleide meditatie?
Graag verneem ik van jou welk onderwerp je nauw aan het hart ligt, zodat ik voor jou en jouw genodigden een meditatie op maat kan uitwerken. Dit kan gaan van een diepgaande bodyscan, tot een hartmeditatie, een meditatie over vriendschap en liefde of een spirituele meditatie of ... zeg jij het maar ...