yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Meditatie: energetische bescherming van onze aura

De heling en versterking van onze aura is een spirituele meditatiesessie.

Het kan gebeuren dat we op bepaalde momenten in ons leven in aanraking komen met energievelden of entiteiten uit onze wereld of vanuit een andere dimentie.

Wanneer de onzichtbare wereld door de zichtbare wereld dringt, gebeurt dit vaak op moeilijke momenten in ons leven. Bij verlies van een dierbare of een depressie, maar het kan ook zijn dat je paranormaal kan voelen, maar dat je dit nog geen plaats hebt kunnen geven.

Indien je voor jezelf zou oordelen dat je angstig bent en nood hebt aan energetische bescherming kan je een inzichtgesprek met me hebben. Samen kunnen we werken aan de energetische bescherming van jouw geest en ziel; jouw aura.

De beste bescherming is te werken aan je innerlijke heling. Beschermd ben je als je goed geaard bent, een positief zelfbeeld creƫert en oprecht en open in het leven staat.

Je kan je energetisch beschermen door samen met mij te mediteren, ik gebruik daarvoor een bergkristal, dat zuiverend werkt, dit kan indien gewenst met reiki behandelingen aangevuld worden.

Tenslotte geef ik nog mee dat in alle werelden en tijdzones, van onze voorvaderen tot komende generaties, liefde de grootste kracht is, waardoor angsten overbodig worden.

Inzichtgesprek en aurameditatie op aanvraag.

Duur behandeling: 100 min. Tarief 95 EUR.