yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Kind-oudermassage workshop

Workshop ontspanningsmassage voor kinderen vanaf 5 jaar en één volwassene.
Workshop op aanvraag.

Praktisch: breng twee handdoeken mee.

In deze workshop raken we mekaar aan, met olie op de huid. Massagetechnieken worden speels aangeleerd, een eitje bakken op de buik of een chipolata bakken in de pan ...

Eerst wordt het kind door de ouder gemasseerd en daarna mogen de kinderen mama, papa of oma ... masseren. Zo komen beide partijen aan de beurt.

Aanraking met aandacht door massage herstelt de balans tussen lichaam en geest, waardoor je kind alle indrukken van de dag kan verwerken en loslaten.

Regelmatige ontspanning op een dieper niveau helpt het kind bij het verwerken van leerstof, kan gunstig zijn voor een betere nachtrust en verhoogt de concentratie. Ervaart je kind moeilijkheden bij sociale vaardigheden of heeft het weinig zelfvertrouwen, dan kan reiki en massage hulp bieden. Bij hoog sensitieve kinderen worden hun emoties beter gekanaliseerd en op die manier komen ze tot rust.
Deze behandeling heeft een positief effect op de bloedsomloop, de spijsvertering (buikpijn), het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

De mogelijkheden om onze kinderen in stilte te laten ontspannen liggen binnen handbereik ...

Probeer het maar eens uit, kom de workshop volgen en laat je thuis verwennen door je kind en visa versa, een leuke manier om een intens moment met elkaar door te brengen, waarbij geven net zo belangrijk is als ontvangen!