yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Individuele meditatiesessie of meditatiecursus: kom tot éénheid en verbinding

Het oorspronkelijke doel van elke vorm van meditatie is je te verbinden met je diepste essentie, zodat je eerst de stilte en kracht in jezelf kan ervaren, alvorens de volgende stap te zetten tot éénheid met je omgeving. Deze ervaring moedigt je aan om een nieuw zelfbewustzijn te ontwikkelen.

Door meditatie realiseer je innerlijke vrede, evenwicht en mildheid.
 Eens je geleerd hebt hoe te mediteren, kan je het overal en op elk moment toepassen.

Word je met concrete problemen geconfronteerd? Ervaar je dagelijks een gevoel van ongemak, zit je niet goed in je vel? Ben je niet gelukkig met jezelf, zijn er gebeurtenissen onverwerkt gebleven van in je verleden of nog verder terug, van in je kindertijd? Heb je een negatief zelfbeeld, ben je in grote mate stressgevoelig of onzeker?

Je hebt de vrijheid om te kiezen voor een individuele meditatiesessie, teneinde ons samen volledig te kunnen concentreren op jouw persoonlijke situatie, jouw ervaring en levensdoel, maar vooral ook op de bevrijding van bestaande blokkades (Tarief 65 EUR, duur sessie 75 min).

Is mediteren nog een iets te vreemd gegeven voor je? Heb je meer begeleiding nodig dan enkel een geleide meditatie dan nodig ik je uit de individuele meditatiecursus te volgen (Tarief 225 EUR: drie sessies van telkens 90 min).

Aanvraag via info@mintaka.be of telefonisch 0476/358238.