yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Healing - Reiki behandeling: energetische handoplegging

Een Reiki behandeling is geschikt voor alle leeftijden.
Duur sessie kinderen: 55 min (55 EUR)
Duur sessie volwassenen: 75 min (65 EUR)

Ik ben Reiki Master ingewijd in de Reiki-leer volgens de traditionele methode van Dr. Usui, volgens de afstamming van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata en Phyllis Furumoto.

Reiki is een Japans woord. Vrij vertaald betekent het zoveel als 'universele levensenergie'. Het biedt een alternatieve weg naar ontspanning van lichaam, geest en ziel.

Reiki laat energieblokkades verdwijnen, vermindert stress, versterkt de weerstand en ontspant.

Reiki activeert zelfgenezingskrachten, het is zeer doeltreffend bij slaapstoornissen en migraine. Chronische aandoeningen zoals cvs, fybromyalgie, rugpijnen kunnen met behulp van Reiki verzacht worden.
In deze drukke tijden kan Reiki ook aangewend worden om eens volledig in de diepte te kunnen ontspannen en je zodoende toe te laten terug meer met jezelf en je omgeving in balans te komen.
Reiki wordt gegeven door handoplegging en dringt door onze kleren heen, de energie vindt de weg naar de plaatsen in ons lichaam die het nodig hebben en herstelt de harmonie binnen in jezelf. Reiki brengt je in contact met je innerlijke zelf waardoor een golf van rust binnen in je lichaam voelbaar is. Ook na de behandeling kan dit aangename gevoel nog heel lang aanwezig blijven.

Reiki kan ook aangewend worden voor dieren en planten.
Reiki kan tevens gegeven worden op afstand of in de tijd naar het verleden of de toekomst.
Voor deze toepassingen is het aangewezen eerst telefonisch contact op te nemen.

Boek nu!