yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Causale voetreflexologie behandeling

Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om innerlijke rust te ervaren. Het werkt pijnverlichtend, preventief en ontspannend. Het is een drukpuntmassage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. Deze zones staan in verbinding met organen en delen van het lichaam.
 Het woord ‘reflexie’ staat voor ‘spiegel’: de voet weerspiegelt ons hele organisme. Voetreflexologie bevordert ons vermogen tot zelfheling en geeft innerlijke kracht. Herstel de verbinding met jezelf, geestelijk en lichamelijk en laat je levensenergie stromen.

Voetreflexologie staat voor de verbinding van alle organen, spieren en lichaamsdelen met plaatsen op onze voeten. De reflexologie deelt de voetzool in zones die overeenkomen met delen in het lichaam. Door behandeling van deze zones wordt de energiedoorstroming in het hele lichaam hersteld en onderhouden. Een goede energiedoorstroming ligt aan de basis van onze gezondheid. Vermoeidheid, loomheid of ziekte kunnen een gevolg zijn van energieblokkeringen.

Door de verbinding met alle organen en stelsels in ons lichaam kunnen de voeten ons veel vertellen over onszelf en ons op die manier nuttige adviezen verschaffen die ons helingsproces kunnen ondersteunen.

Reflexzonetherapie komt oorspronkelijk uit Egypte, China en India.

Sessie op aanvraag.
Duur sessie: 75 min - tarief 65 EUR.

Boek nu!