yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Baby of kindmassage

Laat voor even de drukke wereld buiten jezelf en neem de tijd om samen met je baby/kind van een kwaliteitsmoment te genieten, kom samen met je baby tot rust door babymassage. Door middel van massage kun je op een zachte en tedere manier met je baby communiceren. Met eenvoudige en rustige bewegingen creëer je een goede verstandhouding en herstel je de verbinding met je baby én ... met jezelf.
Babymassage kan vanaf de geboorte.

Babymassage is een ontspannende activiteit, voor zowel baby als mama of papa, waarbij je met zachte handelingen je baby tot rust brengt. De strelingen en zachte aanrakingen creëren bij je baby een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Je kunt voor babymassage kiezen omdat je je baby graag laat genieten, maar babymassage is ook nuttig, deze massage heeft een positieve invloed op de fysieke en geestelijke toestand en ontwikkeling van je baby. De zachte wrijving over de huid stimuleert de hersenen en activeert de bloedsomloop. Baby's zijn hongerig naar huidcontact, een heel natuurlijke drang, die je op een ontspannen en aangename manier kan invullen waardoor de baby een diepe rust kan ervaren en deze rust ook met zich mee zal nemen, in zijn of haar celgeheugen. Babymassage kan tevens pijnlijke krampen verzachten en kan verlichting brengen bij huilbaby’s.

Wens je je partner te betrekken tijdens de babymassage... dat kan. Door de handelingen uit te voeren leert ook je partner de lichaamstaal van de baby beter te begrijpen.

Je kan natuurlijk de massage blijven uitvoeren op peuter- en kleuterleeftijd. De deugddoende effecten van massage beperken zich niet tot een bepaalde leeftijd.

Ook KINDmassage is deugddoend voor de lichamelijke en geestelijke rust van de kleuter of tiener. Je kan naar keuze, al dan niet aanwezig zijn bij de behandeling. Kindmassage bevordert de concentratie en stimuleert een goede nachtrust. Het is positief voor het zenuwstelsel en een goede spijsvertering van het kind. Ook een kind kan genieten van deze heerlijke onstpanning in hun klein, maar al toch zo druk bestaan.

Tarief 60 EUR - duur sessie 55 min

Boek nu!