yoga, meditatie en ontspanningstherapie

za, 30/11/2019 - 10:00

Reiki cursus graad 2

Wanneer? Zaterdag 30/11 van 10u tot 16u bij Mintaka.
Tarief 155 EUR.

Ik ben Reiki Master ingewijd in de Reiki-leer volgens de traditionele methode van Dr. Usui, volgens de afstamming van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Furumoto, Viviane Gillis en Ingrid Carpentier. Deze Reiki cursus hanteert zodoende het basis Reiki-systeem volgens de oprichter Dr. Usui.

Reiki kent 3 graden.
Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, elke graad verdiept zich in het toepassen van de Reiki-energie en het leven volgens de Reiki principes.

De 2de graad Reiki biedt jou de mogelijkheid om je nog meer te verdiepen in de Reiki energie. Na het volgen van deze opleiding kan je Reiki energie sturen op afstand naar alle situaties in de wereld doorheen de tijd. Zo leer je te werken met afstandshealing, je kan deze sturen naar mensen, dieren en plaatsen in de wereld maar ook naar jezelf. Deze Reiki energie kan je laten stromen doorheen de tijd, naar het verleden toe om onverwerkte gebeurtenissen te helen, in dit leven of in een vorig leven, je Reiki energie op afstand sturen in het NU of in de toekomst.

Je leert te werken met de Reiki-symbolen waarmee je een veld van bescherming en kracht kan creëren voor jezelf en je dierbaren.

Je ontvangt de Reiki inwijding voor de graad 2.

De Reiki cursus graad 2 wordt afgesloten met een certificaat indien gewenst.

Je kan de Reiki cursus graad 2 volgen, indien je reeds een Reiki opleiding graad 1 hebt gevolgd. Na het volgen van beide opleidingen kan je de persoonlijke begeleiding vragen voor het bekomen van de Reiki Mastergraad.

Om je inschrijving definitief te maken vraag ik je vriendelijk het tarief van 155 EUR te storten op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de naam en datum van de opleiding.

Van harte welkom! Namasté, Nancy

Take a moment to follow and like my fb page: https://www.facebook.com/www.mintaka.be/