yoga, meditatie en ontspanningstherapie

wo, 20/03/2019 - 09:30

Reiki cursus graad 1

Reiki cursus graad 1 op woensdag van 9u30 tot 13u30 in de privépraktijk Mintaka, Bremstraat 30, 1981 Hofstade (Zemst)
Tarief: 130 EUR

Als Reiki Master ben ik ingewijd in de Reiki-leer volgens de traditionele methode van Dr. Usui, volgens de afstamming van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Furumoto, Viviane Gillis en Ingrid Carpentier. Deze Reiki cursus hanteert zodoende het basis Usui Reiki-systeem volgens de oprichter Dr. Mikao Usui.

Reiki kent 3 graden.
Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, elke graad verdiept zich in het toepassen van de Reiki-energie en het leven volgens de Reiki principes.

De 1e graad Reiki biedt jou de mogelijkheid jezelf en anderen met Reiki te behandelen waarbij een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt.

Tijdens de Reiki cursus graad 1 wordt je aangeleerd de Reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Verder leer je de basis handposities om jezelf te behandelen en de handposities om anderen een Reiki behandeling te geven.

Tijdens de Reiki cursus graad 1 wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is en vooral wat het voor je kan doen.

Ook de geschiedenis van Reiki komt aan bod.

We gaan in de praktijk onszelf behandelen en elkaar.

De Reiki cursus graad 1 wordt afgesloten met jouw inwijding en een certificaat.

Na het volgen van de Reiki cursus graad 1 mag je starten met Reiki therapie te geven aan mensen in je omgeving of aan klanten, indien je start met een Reiki-praktijk.

Om je inschrijving definitief te maken vraag ik je vriendelijk het tarief van de opleiding te storten op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de naam en datum van de opleiding.

Van harte welkom! Namasté, Nancy