yoga, meditatie en ontspanningstherapie

do, 10/10/2019 - 10:00

Marma-Cranio acupressuur workshop

Voor wie?
Deze workshop staat open voor iedereen, maar kan erg nuttig zijn voor ouders die deze therapie wensen toe te passen op hun kind, bv. een kwartiertje voor het slapengaan. 

Wat is het?
Mama-Cranio acupressuur brengt het zenuwstelsel terug in balans, waardoor de zelfhelende vermogens van het lichaam in gang worden gezet. Lichaam en geest worden aangespoord om ruimte te scheppen en om blokkades of negatieve energie los te laten.
Het kan worden toegepast bij diverse lichamelijke en emotionele klachten bij volwassenen en bij kinderen. De behandeling is aangewezen bij volwassenen en kinderen die moeilijk kunnen inslapen, vaak onrustig of zenuwachtig zijn, piekergedrag vertonen, onzeker zijn, pleasers …
Het is een intens rustgevende behandeling om tot diepe zelfhelende ontspanning te komen.

Wat leer je?
Met deze workshop leer je de basis van Marma Ayurvedische energetische acupressuurpunten van onze gezichts- en schedelbeenderen. 
Na de goede voltooiing van deze initiatie (beoordeling door de docent) krijg je een certificaat als Marma-Cranio therapeut. Deze initiatie richt zich zowel tot geïnteresseerden als professionele verzorgers of therapeuten.

Wanneer? Donderdag 10 oktober van 10u tot 16u

Waar? Mintaka, Bremstraat 30, 1981 Hofstade

Tarief? 155 €

Inschrijven? info@mintaka.be
Je inschrijving wordt definitief bij overschrijving van 155 EUR te storten op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de naam en de woorden "marma cranio workshop 10 oktober". 

Van harte welkom! Namasté, Nancy