yoga, meditatie en ontspanningstherapie

do, 07/11/2019 - 10:00

Marma acupressuur cursus

Marma acupressuur cursus op donderdag 7 november van 10u tot 16u

Voor wie?
Deze workshop staat open voor iedereen. Door het volgen van deze cursus zal je in staat zijn een Indiase Marma acupressuur behandeling te geven.

Wat is het?
Marmapunten zijn energetische punten waar de meridianen zo dicht aan de oppervlakte liggen dat zij energie uit de kosmos kunnen opnemen. Ze vallen in grote lijnen samen met de belangrijkste Chinese acupunctuurpunten. Ieder marmapunt heeft een verbinding met een bepaalde lichaamsfunctie of emotie.
Deze Indiase acupressuurmethode gaat ervan uit dat al onze mentale maar ook lichamelijke klachten voortkomen uit een beschadiging van ons emotionele lichaam.

Wat leer je?
In deze workshop leer je de Marmapunten op ons lichaam kennen, een onderdeel van de Ayurvedische geneeskunde reeds drieduizend jaar geleden ontstaan in India.
Het principe van deze behandeling is de holistische genezing van lichaam en geest door de behandeling van het emotionele lichaam.
Na de goede voltooiing van deze cursus (beoordeling door de docent) krijg je een certificaat als Marma acupressuur therapeut.

Wanneer? donderdag 7 november van 10u tot 16u

Waar? Mintaka, Bremstraat 30, 1981 Hofstade

Tarief? 155 EUR

Inschrijven? info@mintaka.be
Om je inschrijving definitief schrijf je 155 EUR over op de bankrekening van Mintaka IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de woorden "Marma cursus 7 november".

Van harte welkom! Namasté, Nancy