yoga, meditatie en ontspanningstherapie

ma, 29/04/2019 - 18:00

Handreflexologie workshop

Workshop handreflexologie en handmassage
Op maandag 29 april van 18u tot 21u
Mintaka Bremstraat 30, 1981 Hofstade (Zemst)
Tarief 85 EUR
Inschrijving via info@mintaka.be

- Praktische en toegankelijke opleiding
- Geen voorkennis vereist
- Workshop in beperkte groep
- Cursusboek
- Certificaat handreflexoloog

Handreflexologie laat je toe zowel jezelf als anderen te behandelen. Zoals elke vorm van acupressuur is dit een holistische behandeling ter ontspanning en heling van je mentale veerkracht. Handreflexologie vermindert stress en bevordert je lichamelijke gezondheid.

Na deze workshop ben je in staat een handreflexologie behandeling te geven en beheers je de nodige massagegrepen om het hand warm en ontspannen te houden.

Handreflexologie kan een aanvulling zijn op voetreflexologie bij te gevoelige voeten of bij een massage. Wij benutten onze handen het meest van alle lichaamsdelen, zodoende is een handmassage en reflexologie behandeling misschien minder bekend maar erg deugddoend.

Aangezien de drukpunten in het hand het volledig lichaam weerspiegelen kunnen we elke aandoening verzachten met deze behandeling, vermoeidheid, rugpijn, migraines...

Deze behandeling bevordert ons zelfhelend vermogen.

Om je inschrijving definitief te maken vraag ik je vriendelijk het tarief van de opleiding te storten op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de naam en datum van de opleiding.

Van harte welkom!
Namasté, Nancy