yoga, meditatie en ontspanningstherapie

vr, 11/10/2019 - 10:00

Cursus Reiki graad 1

Voor wie?
Voor iedereen!
We gaan in de praktijk onszelf behandelen en elkaar.

Wat is het?
"Reiki" is een Japans woord en bestaat uit twee delen:
"REI" betekent universeel
"KI" betekent energie
Via de handen wordt er energie, rust en ontspanning doorgegeven.

Als Reiki Master ben ik ingewijd in de Reiki-leer volgens de traditionele methode van Dr. Usui, volgens de afstamming van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Furumoto. Deze Reiki cursus hanteert zodoende het basis Usui Reiki-systeem volgens de oprichter Dr. Mikao Usui.

Wat leer je?
Reiki kent 3 graden.
Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, elke graad verdiept zich in het toepassen van de Reiki-energie en het leven volgens de Reiki principes.

De 1e graad Reiki biedt jou de mogelijkheid jezelf en anderen met Reiki te behandelen waarbij een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt.

Tijdens de Reiki cursus graad 1 wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is en vooral wat het voor je kan doen. Verder leer je de basis handposities om jezelf te behandelen en de handposities om anderen een Reiki behandeling te geven. Ook word je aangeleerd de Reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen.

De Reiki cursus graad 1 wordt afgesloten met jouw inwijding en een certificaat.
Na het volgen van de Reiki cursus graad 1 mag je starten met Reiki therapie te geven aan mensen in je omgeving of aan klanten, indien je start met een Reiki-praktijk.

Wanneer?
Vrijdag 11 oktober van 10u tot 16u

Waar?
Bremstraat 30, 1981 Hofstade

Inschrijven?
info@mintaka.be

Om je inschrijving definitief te maken vraag ik je vriendelijk het tarief van 155 EUR te storten op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de woorden "reiki graad 1 - 11 oktober". 

Van harte welkom! Namasté, Nancy